1111

Nyheter

Med utviklingen av økonomi og forbedring av sosiale levestandarder, i tillegg til å ta hensyn til vår egen mat og liv, ser vi også på kjæledyr som en familie.Vi vil også ta hensyn til deres levekår og komforten i livet deres.

Men når vi har det travelt på jobben, kan vi forsømme livet til kjæledyr og ikke ha tid til å ta vare på maten deres og følge dem.

Så vi bruker dagens WiFi-teknologi, kombinert med konseptet med kjæledyrfôring, for å oppnå fjernkontroll av fôring, sanntidsovervåking av kjæledyrets spise- og drikkeforhold.Du kan også spille inn stemme, ringe kjæledyr for å spise og samhandle med kjæledyr.Du kan også stille inn fôringstid, og distribuere mat til kjæledyr i tide og i mengde hver dag.

Hvorfor trenger vi å lage smarte fôringsprodukter for kjæledyr

Hvis du reiser noen dager av og til, er det greit å tilberede nok mat og vann til kjæledyr.Overlat resten til den smarte kjæledyrmateren!

I tillegg til problemet med kjæledyrfôring, må vi også følge med kjæledyr.Smarte kjæledyrfôringsprodukter tar hensyn til dette.Vi kan se kjæledyrene våre gjennom mobiltelefoner, ta bilder av dem, ringe navnene deres, samhandle med dem og se deres status i sanntid.La kjæledyret føle at du alltid er med dem.

Dagens liv er uatskillelig fra bruken av smart teknologi.Vi må utnytte moderne wifi-teknologi bedre for å oppnå smart liv.Nå har PetnessGo utviklet smarte kjæledyrmatdispensere, kjæledyrdrikkefontener og interaktive lekeroboter for kjæledyr osv. Vi tror at med utviklingen av teknologi vil vi utvikle flere og mer praktiske smarte kjæledyrprodukter for bedre å ta vare på kjæledyrlivet vårt.Spesielt katter og hunder, til og med kaniner, fugler osv.


Innleggstid: 21. juni 2021