1111

Nyheter

Når de blir stående alene, blir mange valper engstelige og viser uønsket atferd som bjeffing, tygging på møbler eller forsøpling.Å være et sosialt dyr, spesielt når det er veldig ungt og sårbart, kan være svært urovekkende å være isolert.Valper må lære å håndtere usikkerheten som følger med å være alene.

Så lenge du har nok tålmodighet og riktig metode, er det ikke så vanskelig å lære en valp å venne seg til å bli alene hjemme.

Det kan være vanskelig for usikre valper å lære å være alene selvsikkert til de er modne, men hvis de akklimatiseres tidligere, vil valpen være bedre i stand til å lære å være alene.

1da6c7dd404d44bd9a8f1dc2bab21d05

Hvis du og familien din vanligvis er for opptatt til å være hjemme med valpen din, er det spesielt viktig å lære valpen å akseptere å være alene.I valpens liv kan det være mye tid uten selskap med mennesker og behov for å være alene.Valper lærer å være alene bedre når de er unge enn når de er voksne.

Har du en annen hund i huset er det også veldig viktig for valpen å lære å være alene.For når den først er vant til å ha følgesvenn, er det vanskelig for valpen å akseptere livet uten ledsager, og det er like rastløst å forlate ledsageren.

47660ee67a4b43b5aa7a1246c181684b

Derfor er det nødvendig å dyrke valpens uavhengige karakter for å forhindre at den ikke klarer å tilpasse seg livet fordi dens følgesvenn drar i fremtiden.

Når valpen har blitt vant til din tilstedeværelse med familien din og begynner å streife rundt i huset etter eget ønske, begynn å la den være alene i rommet i noen minutter;

Gi en behagelig pute for ham å hvile, spesielt etter at han føler seg sliten av å spille sport;

Åpne døren etter noen minutter og la den gå ut av seg selv.

Etter å ha gjentatt denne øvelsen i noen uker, strekk ut tiden alene til den kan være alene i en time.

Hvis valpen din først er rastløs når den blir alene og fortsetter å bjeffe eller klø på døren, kan du neste gang forkorte alenetiden og trene litt langsommere.

Det er viktig å forstå tidsrytmen og treningsfrekvensen.Den første alenetiden kan være så kort som sekunder.

Når valpen endelig er villig til å være alene i rommet, bruk samme metode for å trene andre rom i huset.

Når valpen er villig til å være alene i et hvilket som helst rom i huset, må du gjenta denne øvelsen, men denne gangen er det for å trene den til å bli alene i huset.Hvis forrige trening gikk bra, skulle det ikke ta for lang tid denne gangen.

Det bør bemerkes at når du lar hunden være alene hjemme, er det nødvendig å forberede nok mat og vann.På dette tidspunktetautomatiske matereogvanndispenseremå brukes.

H1509bda80ac34749980c03da6c6f3404z.jpg_960x960

 

 


Innleggstid: Jan-03-2023