1111

Nyheter

图片1

 

"Endre miljøfaktorer som induserer bjeffing"

 

De fleste hunder bjeffer på grunn av en refleksatferd forårsaket av ekstern stimulans.På dette tidspunktet bør du oppdage og justere miljøet i tide.

 

“Ignorer bjeffingen”

 

Når den begynner å bjeffe og ikke kan være stille, ta den med til et lukket rom eller en lukket boks, lukk døren og ignorer den.Når han slutter å bjeffe, husk å belønne ham med godbiter.Når du belønner ham med en godbit, husk å holde ham stille for å forlenge tiden han får godbiten.Selvfølgelig er det best å begynne å trene fra en tidlig alder, holde hunden stille etter å ha gitt snacks, og gradvis forlenge denne tiden, og la den lære denne oppførselen ved å endre tidsintervallet, for eksempel å dele belønningstiden for snacks i segmenter , 5 sekunder, 10 sekunder, 20 sekunder sekunder, 40 sekunder ... og så videre.

 

«Tilpasse hunder til bjeffing av stressobjekter»

 

Stressobjekter refererer til alle gjenstander som gjør hunden nervøs, for eksempel mennesker i merkelige klær, store søppelsekker, rare gjenstander, lignende eller andre dyr...osv.Hovedpoenget med denne treningsmetoden er at når hunden bjeffer nervøst av noe, brukes den guidede dekompresjonsmetoden her.

图片2

 

"Lær hunden din å forstå den 'stille' kommandoen"

Det første trinnet i denne metoden er å lære hunden din å bjeffe ved å gi hunden kommandoen "bjeff!"i et rolig miljø uten distraksjoner, venter på at han skal bjeffe to eller tre ganger før han gir ham en velsmakende godbit.Og når han slutter å bjeffe og snuse, ros ham og gi ham godbiter.Når hunden din kan bjeffe kommandoer på en pålitelig måte, er det på tide å lære ham kommandoen "stille".

"Distraher hunden"

Når noen banker på døren, eller den bjeffer når den observerer noe, kast en godbit i motsatt posisjon og si til den "gå til deg", hvis den er ferdig med å spise raskt og kommer nærmere, kast godbiten igjen og si til den " gå til ditt sted».Gi kommandoen, og gjenta prosessen ovenfor til den forblir på plass og roer seg ned, og da gis flere belønninger.

"La den være sliten og mangle energi"

Dette er strengt tatt ikke en metode.Hundebjeffing kan noen ganger tolkes som "fullmat".Hvis det er den typen energi som er spesielt sterk, og den fortsatt liker å bjeffe etter å ha gått en lang tur, så betyr det at den går på skøyter.Hvis den ikke er lang nok, må du øke treningstiden.Hvis den liker leker, lek med den til du er sliten, slik at den bare kan sove...


Innleggstid: Des-07-2022