1111

Nyheter

1644464379(1)

 

Hvordan ta godt vare på kjæledyr

1. Ha et tilstrekkelig budsjett for riktig pleie.Noen kjæledyr er ikke dyre, men det betyr ikke at du ikke trenger å bruke penger.

2. Gå til veterinæren regelmessig.Akkurat som mennesker trenger kjæledyr regelmessige kontroller for å fange opp problemer før de blir alvorlige.

Planlegg injeksjoner og vaksinasjoner.Sørg for at kjæledyret ditt har alle de riktige vaksinene og forebyggende medisiner, for eksempel noen hundehjerteormpiller.

Hvis du ikke vil ha for mange kjæledyr, kastrere katter og hunder.

Registrer veterinærens telefonnummer og veterinærsykehusets telefonnummer for nødstilfeller.

Det er viktig å forstå den normale oppførselen til kjæledyr;hvis de er syke eller skadet, vil de ofte oppføre seg unormalt, som å sove mer, ikke spise osv. Hvis de begynner å oppføre seg rart, sjekk dem for skader og vær oppmerksom på mat- og vanninntaket;hvis de slutter å spise eller drikke, eller hvis de har tydelige sår relatert til deg, ta dem med til veterinæren.

3. Sørg for at dine nye "familiemedlemmer" har mat som dekker deres ernæringsmessige behov.Den billigste maten er ikke nødvendigvis den sunneste.Å mate dyr med matrester er ikke en god idé fordi folks mat ofte inneholder mineraler og stoffer som er skadelige for dyrevenner.Bare gi kjæledyrene dine riktig mat og gi dem riktig porsjon.

Følg nøye med på kjæledyrets diett.Mange matvarer som mennesker kan spise kan være upassende for dyr og kan gjøre dem syke når de spiser dem, så det er viktig å undersøke hva kjæledyr ikke kan og kan spise.

Overfôring er like skadelig som underfôring, så det er viktig at kjæledyret ditt får i seg den mengden mat det trenger og ikke for mye ekstra fôr.Kostholdsbehovene til noen dyr kan endre seg med årstidene.

Sjekk kjæledyrmatetikettene for å sikre at maten du kjøper til kjæledyret ditt er riktig næringsrik.Undersøk hvilke matvarer som kan skade kjæledyret ditt.

Det er viktig at alle kjæledyr har konstant vannforsyning.Sjekk vannskålene minst en gang om dagen for å sikre at de har nok vann, at vannet er rent og ikke forurenset.

4. Rengjør kjæledyret ditt og alle dets eiendeler.Dette vil holde deg og kjæledyret ditt sunne og lykkelige.Lag en vanlig rengjøringsplan og hold deg til den for å rengjøre dyret ditt og dets oppholdsrom for å forhindre sykdom og lukt.

Vurder om kjæledyret ditt trenger stell.En langhåret hund eller katt kan kreve regelmessig stell, som å børste busten eller børste skjellene, med noen få dagers mellomrom.

For hunder og katter, sørg for at neglene deres er korte slik at de ikke knekker smertefullt.

Når du bader kjæledyret ditt, sørg for at vannet er lunkent og at produktene du bruker ikke vil forårsake allergiske reaksjoner - du trenger ikke kjøpe en profesjonell sjampo, men sterke duftende produkter kan forårsake utslett hos mange dyr.

Hvis du ikke kan gjøre det selv, bør du vurdere å ta kjæledyret ditt til en profesjonell groomer.

5. Hvis kjæledyret ditt trenger mosjon, for eksempel en hund.Før du kjøper et kjæledyr, finn ut dets treningsbehov (hvis noen) og vurder om livsstilen din gir nok tid til dem

Besøkwww.petnessgo.comå vite mer informasjon.


Innleggstid: 10. februar 2022