1111

Nyheter

Hvordan oppdra kjæledyr riktig???

Nå, med forbedringen av levestandarden din, vil folk velge å holde et lite kjæledyr på fritiden.Nå kan de fleste kjæledyrene være kattunger og valper.Noen oppdretter dyr for første gang, og det kan være mange steder de ikke kjenner så godt.La meg snakke om hvordan du holder kjæledyr riktig

 

 Verktøy / råvarer

Kjæledyr

Metode / trinn

En

Siden du velger å holde kjæledyr, bør du ha litt tålmodighet og nok kjærlighet til dyr, slik at når du ser disse små dyrene, vil du like dem fra bunnen av ditt hjerte og få impulsen til å ta vare på dem.Akkurat som noen jenter foretrekker kattunger, føler de at kattungenes karakter og jentekarakteren er veldig ivrige etter å dø.De er alle like føyelige.Noen gutter foretrekker hunder, fordi hunder er representanten for lojalitet. Samtidig er hundenes egenskaper også veldig lojale, så hvis du vil holde kjæledyr, må du først fastslå om du virkelig elsker dyr og være snill mot dyr.

to

Vi bør velge egnede kjæledyr i henhold til vår faktiske situasjon.I tillegg til å velge dyrene vi liker, må vi også ta hensyn til den faktiske situasjonen til familiene våre.Hvis noen familier bor i et lite område, er det ikke egnet å holde noen store kjæledyr.Noen små dyr er for eksempel også gode valg, som kattunger, kaniner, skilpadder, hamstere osv. I tillegg er noen dyr ikke født for å leve sammen, som kattunger og gullfisk, kattunger og hunder, men de kan også eksistere. sammen i noen tilfeller.

tre

Deretter, la oss snakke om kostholdet til dyr.Det er mye kjæledyrfôr og leker på markedet, men mange vet ikke så mye om disse fordi de akkurat har begynt å oppdra kjæledyr, og ikke vet om kjæledyrsmat og -leker virkelig trengs av kjæledyr.Faktisk er mitt forslag her at det er best å ikke bruke kjæledyrmat kjøpt i supermarkeder eller butikker.For det første vet de ikke hovedingrediensene i mat, jeg vet ikke om det er bra for helsen til kjæledyr.Noen sier at pelsen til dyr som spiser kjæledyrfôr ikke er veldig lys og motstanden deres er relativt dårlig.Så av hensyn til kjæledyrets helse, bør du lage mat til kjæledyret ditt selv.

fire

Det skal bemerkes at mange mennesker oppdrar kjæledyr kun på grunn av deres midlertidige interesse, men det jeg må minne om her er at siden de velger å oppdra kjæledyr, bør de være ansvarlige for kjæledyr, fordi for mennesker kan kjæledyr bare være en del av livet, men for kjæledyr er du den eneste av kjæledyr

Besøkwww.petnessgo.comå vite flere detaljer.

9

 

 

 


Innleggstid: 23. april 2022